• 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Stajı
  •
  • 01.07.2015 tarihinde başlayacaktır.
  •
  • Staj yapacak olan öğrencilerimizin  Link’den Zorunlu Staj Formu ' na erişerek; gerekli evraklar ile birlikte Çubuk Yerleşkesi Öğrenci İşleri Bürosuna müracaatlarını yapmaları ve 24.06.2015 tarihine kadar evraklarını  teslim etmeleri önemle duyurulur.
  •
  • *Staj Müracaat Tarihleri: 01.06.2015 – 24.06.2015  tarihleri arasında  “Staj Başvuru Formu”nda yazılı  “Gerekli Evraklar”ı temin ederek teslim etmeleri gerekmektedir.
  • * Staj Başlama Tarihi: 01.07.2015
  • * Staj Bitiş Tarihi : 13.08.2015
  •
  • * Gününde ve Zamanında müracaatını  evraklarını  teslim etmeyen öğrenciler için tekrar staj yaptırılmayacak olup sorumluluk öğrenciye aittir.
  •
  • * Staj ile ilgili diğer açıklamalar “Staj Başvuru Formu”nda yazılmıştır.
  • Staj için Gerekli Evraklar
  •
  • 1. 6111 Sayılı Kanun Kapsamında  öğrenciler için Sosyal Güvencesinin olup olmadığını belirten, MÜSTEHAKLIK BELGESİ (SGK'nın karne servisinden alınacaktır)
  •
  • 2. Öğrencinin Nüfus Cüzdan Fotokopisi ve 4 Adet Vesikalık Fotoğraf (3 Adet Staj Defterine yapıştırılacak   1'i Öğrenci İşlerine teslim edilecektir.)
  •
  • 3. Öğrenci,  staj için "Staj Kabul Formu" doldurmakla ve  staj defteri almakla sorumludur.